Reborn as biker

Første indlæg er et “intro” og identisk med “Om Siden” med en lille tilføjelse

Titlen på første indlæg er måske lidt misvisende, da ordet “Biker”, har flere definitioner og fortolkes forskelligt, især negativt af personer der ikke har interessen for at køre motorcykel.

Som eksempel, er en Biker i den engelske udgave af ordet: A person who rides a bicycle, motorcycle, or motorbike, especially in competition or as a hobby.

Det passer jo ganske udmærket på mig fremover, da jeg både køre cykel og motorcykel…

…men fra ca. 1980 blev inspirationen i stedet hentet fra USA, og rockere har siden kaldt sig for bikere (af am.eng. biker’motorcykelentusiast’), dvs.  I USA er ’biker’ det samme som ’rocker’. Og derfor er ’biker’ heller ikke et rigtig godt bud

Da jeg næppe kommer til at køre i USA, er jeg egentlig ligeglad med hvilken betegnelse andre giver mig, men for at komme bredt ud og komme misforståelser i forkøbet vil jeg betegne mig som “Motorcyklist, der også køre cykel” 🙂

Ergo “Genfødt som motorcyklist, der også køre cykel” burde have været titlen 😉

Med disse ord vil jeg byde dig:

Velkommen til min motorcykel side/blog

Siden/bloggen handler om min Yamaha XJ 600 Diversion, årgang 1993.

Yamaha Xj600 Diversion Årgang 1993
Yamaha Xj600 Diversion Årgang 1993

Efter 6-7 år uden motorcykel, kom lysten til at eje en motorcykel igen. Hvert forår, når lyden af de første motorcykler kommer på vejen, har jeg kigget langt efter dem, men “abstinenserne” eller lysten til at købe en motorcykel var der ikke, da jeg havde en anden interesse ( se eventuelt www.velostrada.dk)

Strada
Strada

Men her i efteråret (november) 2016, mærkeligt tidspunkt, det er jo her Mc-sæson er ved at slutte,  blev “trangen” til at eje en motorcykel for stor.  Jeg måtte simpelthen have en, det blev så en Yamaha Xj 600 Diversion. At det lige blev den model, var at det er en billig model at “vende tilbage” til Mc verden, tilpas størrelse til at “genoptræne” de lidt “rustne og støvet” kørefærdigheder. Så egentlig er jeg startet i nogenlunde samme motorcykel kategori(størrelse), som da jeg fik motorcykelkørekort i 1998.

Om jeg genfinder den samme glæde og interesse, som jeg havde med mine tidligere motorcykler, vil tiden vise. Så følg med på denne blog, hvor jeg vil forsøge at dele min “genfødsel som motorcyklist” 🙂

En af de første ture, og måske også 2016 sæsonens sidste:

Mine tidligere motorcykler:

Suzuki 650 (1998-1999)

Suzuki 650
Suzuki 650

Honda CB 500s (1999-2000)

Honda CB 500s
Honda CB 500s

Yamaha Fj1200 (2000-2003)

Yamaha Fj1200
Yamaha Fj1200

Kawasaki ZL 1000 Eliminator(2003-2010)

Kawasaki ZL 1000 Eliminator
Kawasaki ZL 1000 Eliminator

 

 

Leave a Reply