Første tur på Yamaha Xj600

For at det skal være helt sandt var det nu tur nummer 2, for jeg kørte jo hjem på XJ600 da den blev købt. Men det var første tur i dagslys.

Yamaha Xj 600 Diversion
Yamaha Xj 600 Diversion First Ride

Da min XJ600 har underkåbe, er adgangen til choker lidt akavet, handskerne skal af, så ved koldstarter er det umuligt skubbe choker ind under kørsel. Men det ser hellere ikke ud til at være nødvendigt. Da choker var hevet ud, sprang motoren igang ved første blide tryk på startknappen, kort efter kunne choker skubbes et stykke ind, omkring 1-2 minutter efter start kunne den trykkes helt ind, hvorefter motoren kørte stabilt på 1100 rpm. Så var den klar til at trille afsted.

En lille video fra turen:

Solen skinnede, i hvert fald de første 2 km, men der faldt også regn og i slutningen af den lille 40 kilometer tur, kom der også en gevaldig haglbyge, men den fik jeg ikke med på video.

Yamaha Xj 600 Diversion First ride
Yamaha Xj 600 Diversion First ride

Men uanset de mørke skyer, bredte der sig et smil bag visiret. Yamaha Xj600 Diversion lever op til navnet. Diversion er oversat til dansk afledning…Den engelske definition(er) af diversion er:

An activity that diverts the mind from tedious or serious concerns; a recreation or pastime.
synonymer: entertainment, amusement, pastime, delight, divertissement, fun, recreation…

…og det passer.

Jeg følte mig straks hjemme i sædet på Xj600, så det var en skøn lille “første” tur, og hvis man skal tro vejrudsigten, ser det også ud til at det blev årets sidste

 

 

 

Leave a Reply