39 lange dage…men

Vinterene plejer at være kolde og lange, i år er vinteren bare lang. Mærkelig nok, føles den endnu længere end den plejer. Jeg ved godt hvorfor, der står noget ude i garagen og venter…venter på det bliver den 1 marts.

Det sidste mange år, hvor jeg har ikke haft en MC i garagen, har længslen har ikke været så stor, for jeg havde jo mit “All-Weather” transportmiddel Strada , men i år… går tiden utrolig langsom… 40 dage….39 dage….tik-tak.

Yamaha Xj600 Tour start
Yamaha Xj600 Lang tid siden november

Så jeg måtte lige ud og have lidt lyd for at “dulme” trængen

Det hjalp 🙂

Og det er første gang den er blevet startet i 2017, men vil gerne indrømme, at Xj 600 har været startet op flere gange i december 2016, kunne ikke lade være :-). Med den milde vinter vi har haft, ærgre det mig jeg ikke tegnede vinterforsikring, men omvendt så slipper jeg for at vaske salt af konstant 😉

Vi ses derude…om 39 dage

 

Leave a Reply